Kommende gudstjenester

Kirkehøjskole

Årets kirkehøjskole har emnerne

• Udfordring til troen v/ tidl. biskop Kjeld Holm,
  • Når verden flytter sig v/generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm og sognepræst Jens Bacher Mogensen, Middelfart
  • Livet er et mirakel v/astrofysiker Anja C. Andersen
  • Gud hvor mystisk!
  • Med udsigt til begge sider v/ sygehuspræst Preben Kok

Konfirmandlejr oktober 2015

I weekenden d. 23 - 25 oktober var næsten 90 konfirmander samlet på Lyngsbo lejren i Erritsø. Det var konfirmander og præster fra sognene Asperup, Brenderup, Fjelsted, Harndrup, Indslev og Roerslev der havde valgt at mødes til en fælles lejr hvor præsterne hjalp hinanden med undervisningen. Ud over de 3 præster var der ca. 25 frivillige der deltog i dele eller hele lejren for at hjælpe med de mange praktiske opgaver som er på sådan en lejr.

Lørdag eftermiddag var der forskellige aktiviteter. En af dem var at samle stof til en lejrvis som fortalte lidt om hvad der sker på sådan en lejr. Resultatet kan ses her.

Asperup og Roerslev kirker er kommet på facebook!
Siden hedder ”Asperup og Roerslev kirker” og kan findes ved at følge nedenstående link:

Læs om Asperup kirkes historie. Dets orgel og se billeder fra kirken.

Folkekirkens Logo R C Pos RGB M

Læs om Roerslev kirkes historie. Og dets orgel og se billeder fra kirken.